[Add-on] Zebra Mask 0.3.0 by APTX (STG-MODX)

Modules for the User Control Panel
Forum rules
Image Please feel free to download any MOD's here, support for each MOD is located it's own thread.

To post your own MOD, please first read the MOD Guidelines

How do you like that mod?

I Love It! (5 stars)
6
67%
I Really Like It! (4 stars)
0
No votes
I Like It (3 stars)
3
33%
I Don't Like It (2 stars)
0
No votes
I Hate It (1 star)
0
No votes
 
Total votes : 9

Re: [Add-on] Zebra Mask 0.3.0 by APTX (STG-MODX)

Postby JeRicHoOL » 24 Dec 2008, 12:08

Uninstalled the mod for now. I will try this out to a later point again.
My signature has been stolen.
JeRicHoOL
Lieutenant
Lieutenant
 
Posts: 339
Joined: 10 Aug 2008, 11:46
Location: Germany
Favorite Team: Bayern Munich
Gender: Male
phpBB Knowledge: 2




phpBB Academy at StarTrekGuide
Support STG
Using PayPal Donate

Re: [Add-on] Zebra Mask 0.3.0 by APTX (STG-MODX)

Postby JeRicHoOL » 25 Dec 2008, 21:25

I found out why it never worked for me. I accidently uploaded the files to my test board. Now I uploaded it to my real site and I can see the 4 modules. I added them here.

http://i107.photobucket.com/albums/m287 ... 260449.gif

Is that the right place for it to work correctly? Because when I click on "Friends & Foes" in my UCP I get the following error.

Code: Select all
General Error
Cannot find module ./includes/ucp/ucp_zebra.php


In the download folder there was no ucp_zebra.php included. :scratch:
My signature has been stolen.
JeRicHoOL
Lieutenant
Lieutenant
 
Posts: 339
Joined: 10 Aug 2008, 11:46
Location: Germany
Favorite Team: Bayern Munich
Gender: Male
phpBB Knowledge: 2

Re: [Add-on] Zebra Mask 0.3.0 by APTX (STG-MODX)

Postby JeRicHoOL » 06 Jan 2009, 00:12

JeRicHoOL wrote:
Code: Select all
General Error
Cannot find module ./includes/ucp/ucp_zebra.php


In the download folder there was no ucp_zebra.php included. :scratch:


I managed to fix this. I accidently deleted a file which handles the "Friends & Foes" feature. I reuploaded it from my phpBB download folder.

JeRicHoOL wrote:I found out why it never worked for me. I accidently uploaded the files to my test board. Now I uploaded it to my real site and I can see the 4 modules. I added them here.

http://i107.photobucket.com/albums/m287 ... 260449.gif

Is that the right place for it to work correctly?


Here's a picture of my UCP:

http://i107.photobucket.com/albums/m287 ... 060701.gif

When I click 1 of the 4options I get the follwoing error:

Code: Select all
Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /var/kunden/webs/web158/the-kliq.com/cache/tpl_BlackSmoke_ucp_zebra_mask.html.php on line 16


I am using the subsilver template for a prosilver board. Any help?
My signature has been stolen.
JeRicHoOL
Lieutenant
Lieutenant
 
Posts: 339
Joined: 10 Aug 2008, 11:46
Location: Germany
Favorite Team: Bayern Munich
Gender: Male
phpBB Knowledge: 2

Previous

Return to UCP

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest